September Månads Glamdeals

Fått hem ett paket ifrån Glamdeals med september månads erbjudanden som jag tänkt visa er! Även denna månad har de lyckats med jätte fina erbjudanden. Super nöjd! 

I paketet låg det en Kabuki borste från Asemera, Brazilian Peel och Dolce & Gabbana parfymset!

Kabuki borsten från Asemera kommer jag nog använda ett bra tag då denna borste är känd för att ha en lång livslängd. Den är otroligt mjuk och är i äkta hår, vilket är bra för huden. Glöm inte, desto mjukare en borste är desto bättre är det för huden.
Ordinarie priset för denna borste ligger på runt 400 kr men på Glamdeals hittar ni den för 149 kr.

Parfym kitet innehåller Dolce & Gabbanas 5 mest sålda och populära parfymer. Jag älskar verkligen alla! Det bästa med kitet är att man får parfymerna i en elegant D&G necessär i skinn. Kostar 399 kr på Glamdeals. 

Brazilian Peel behöver jag nog inte nämna så mycket då den är så pass känd? Den har ett standard pris över allt på 850 kr men nu får ni den för 599 kr på Glamdeals. En mirakel produkt för ansiktet. Paketet inehåller 4 behandlingar. På en klinik kan ni få betala över 1000kr PER behandling. Brazilian Peel är en fantastisk hudvårds produkt som hjälper dig att ta bort allt ifrån fina linjer, acne, ärr, solfläckar, mörka ringar runt ögonen till rynkor. Ni kan läsa mer om produkten på Lailas gamla blogg HÄR.

Som alltid får man skynda sig då dessa erbjudanden alltid är begränsade och tidsbestämda på Glamdeals.seKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *