17 September

Tjena bloggen! 

Vaknade tidigt imorse och tog Theo till dagis och samtidigt en promenad med Marqy. Just nu sitter jag i soffan och käkar frukost och ska snart hoppa in i en dusch. 

Senare idag blir det möte på Cafe Opera, ett hårt jäkla träningspass på Bootcampet och sedan eventuellt tjejmiddag hos mig med brudarna om jag hinner 😀 

Det är såååå jobbigt med denna Samsung alltså!! Jag brukar ju använde min Iphone till att fota allt till bloggen. Och då är det bara att sätta in i sladden i datorn och föra över bilderna till Iphoto. Men nu med Samsung så förs inte bilderna över till datorn. Så jag måste maila alla bilder till min hotmail. Och det blir värre, min hotmail på datorn vill inte funka!!! Varje gång jag loggar in så loggar jag ut igen! Fattar inte VARFÖR!!!! 

Nu vill jag bara ha en riktig kamera 🙁 

Bjuder på en bild från i onsdags på White Room. Killen till höger är ingen mindre än min goda vän Mike! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *