10 SAKER NI INTE VISSTE OM MIG a

Vill ni veta lite mer om mig kanske?? 

Här kommer 10 saker ni kanske inte visste om mig:

  • Jag har perioder då jag är sjukt organiserad med ALLT. Garderoben är jätte städad, kalendern är fullspäckad med saker jag måste komma ihåg, mitt rum är kanonfint. Och just nu är jag inne i en period när mitt rum ser ut som kaos!! Tror jag inte varit där nere på flera veckor. Garderoben går inte att se och kalendern har legat på skrivbordet orörd alldeles för länge!! 


  • Jag har bott på soffan nästan hela sommaren om inte längre. Ända sedan jag och Hjördis hittade en spindel där för månader sen så kan jag verkligen inte sova i min egen säng. Jag kan liksom inte sluta tänka på spindeln. Även hur mycket jag städar! 


  • Jag är typ den enda personen som inte gillar bananpannkakor. Gjorde dem nyss och det var alldeles för sött för mig. 


  • Jag har fått en finne på hakan 🙁 haha


  • Jag vill verkligen flytta hemifrån nu! Till min egen lägenhet med min egen inredning och få göra absolut VAD JAG VILL! 


  • Jag vill slänga allt jag har i min garderob och knäppa med fingrarna och få Rosie Huntington Whitelys garderob!! Någon som håller md mig?


  • Jag gillar inte alls indisk mat tyvärr, FÖRUTOM hummos!!! Älskar hummos!!


  • När jag blir större vill jag verkligen med hela mitt hjärta flytta till New York eller iallafall bo där några månader om året!
  • Jag börjar bli mer och mer sugen på att börja sjunga på riktigt igen…! 


  • Jag klär mig helst i jordnära färger. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *