GOODNIGHT


Gäst

Hej Bianca! Diggar dig och tycker du verkar vara en as skön tjej, men jag undrar lite saker…’


1. Varför vill du inte visa hur du gör dina ögonsminkningar? Alltså HUR du gör, inte hur resultatet blev om du förstår. Det är ju hur många som helst som bett om det ända sedan du började blogga, så please skulle du inte kunna göra det en gång för alla?

2. Kan du inte försöka bli bättre på att svara på frågor? Det händer ju rätt ofta att du lovar en massa, men så blir det aldrig av. Menar inte att låta för kritisk, menar bara att vi som läser din blogg läser den ju just för att vi gillar dig och tycker det är kul att följa ditt liv. Därför blir man lite irriterad när du t ex lovar svar på frågor som man väntar på och ser fram emot, och så kommer det aldrig upp några svar. Så jag hoppas du missförstår mig rätt, menar som sagt inget illa.

Tänkte att jag skulle svara på dessa frågor. Det förekommer vääääldigt ofta här i bloggen. 

Tro mig! Jag vill visa hur jag sminkar mig i ett video inlägg. Hur jag går till vida och så. Men varje gång jag sminkar mig så har jag så jäkla bråttom eller dagar då jag chillar glömmer jag bort att göra sminkvideos. Men jag ska försöka göra det när jag har tid. Ska bli bättre på det. Men ingenting jag gör medvetet. Är bara så himla glömsk av mig. 

Och jag förstår er helt och hållet att det är jobbigt när jag säger att jag ska göra det ena och det andra och sen händer det aldrig. Jag blir chockad över mig själv hur glömsk jag är!! Måste börja använda min kalender mycket mer! 

Frågestunder tycker jag är så svåra. Man vill ju svara på alla men det blir så jääääkla långt när det kommer över 70 frågor, och sen efter man har svarat på frågorna så kommer det fler och då vill man ju inte vara taskig och inte svara på dem. Så ställ gärna era frågor när ni vill i kommentarsfälten så kan jag avsluta varje inlägg med svar på en eller två frågor 🙂

 Låter det bra?

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *