GODMORGON

God dag mina kära bloggläsare!! 

Tycker det är så jädrans kul att kommentarsfältet börjar bli mer aktivt nu. Det var dött där ett tag! Någonting som verkligen får mig att vilja blogga mer och får mig på världens bästa humör är era fina kommentarer!! Sen har vi alltid några som alltid ska klaga. Men man inte vara perfekt. Iallafall inte jag. 

Jag missade mitt bootcamp pass igår. Kände att jag började bli lite lite sjuk och då var jag inte på humör att stå och träna ute i kallt väder och regn. Vill ju inte bli sjuk då jag jobbar ikväll! Iallfall, fick lite ångest att jag missade det. Så när klockan var typ 23.00 tog jag på mig träningskläderna och sprang ett tag. Kändes mycket bättre när jag kom hem. Då var skuldkänslorna borta, nästan….

Nu bär det av mot Cafe Opera. Ikväll håller vi promoters en kräftskiva för våra vänner så jag ska dit nu och pynta sönder stället 🙂 Ska bli skit kul! Det blir kräftor (daaaaah), sprit, fula hattar och dålig sång 🙂 Och faktiskt blir det min första kräftskiva! 

Och missa inte! Det kommer komma upp en liten liten intervju med mig här på Finest senare. Jag svarar på 10 snabba frågor 🙂 Ni kommer nog hitta ”intervjun” under fliken ”magasin”. Kommer nog posta det här på bloggen också 🙂 

Och apropå Cafe Opera så ni får inte heller glömma bort att höra av er till mig på min hotmail [email protected] om ni vill upp på listan 🙂 

Och som jag lovade så svarar jag på en fråga som jag sett i förra kommentarsfältet! Och den här är ju faktiskt passande nu när vi tjajat om Cafe Opera. 

Idis 
2013-09-17, 22:10

Gäst

Hej igen!
Ställer mina frågor igen!
Skulle du kunna tänka dig bli kompis med någon utav dina läsare? 
Hur är det att jobba som promoter? Hur kom du in i den branschen skulle själv vilja jobba inom nöjesbranchen! 
Hejar på en sminkvideo!! Som visar hur och vad du använder!

Puss sköning

Så till Idis

Jag skulle absolut kunna tänka mig att bli kompis med en läsare. Jag träffade faktiskt en tjej på Cafe Opera i somras som sa att hon läste mig blogg. Och vi hängde lite den kvällen och en annan kväll när vi sågs ute 🙂 

Det är skit kul att jobba som promoter!! Få vara på en grym nattklubb och jobba med event är ju bästa jag vet hehe. Och att dessutom få betalt för det är ju ännu bättre 🙂 

Jag känner en bartender på Cafet som är nära vän till min storebror. Han känner såklart Jonas (min chef). En kväll när vi var ute tillsammans presenterade han mig för Jonas och sa att jag skulle vara en bra tjej som promoter på Cafet på onsdagar. Vi hade ett möte ihop och några veckor senare skrev jag på ett kontrakt och började jobba!! Och skit kul har jag haft!! Kan absolut tänka mig jobba med detta hur länge som helst! 

Ska verkligen påminna mig själv om att göra en sminkvideo!! Kanske har tid ikväll 🙂 

Puss på dig!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *