INSTAGRAM

Bloggen! Hur mår ni?!  Det var några dagar sen! 

Jag har legat hemma och haft…. mensvärk! Ursäkta mig om någon sitter och äter nu när du läser detta. Men det är livet som brud, 1 vecka i månaden mår du helt enkelt SKIT! Men iallafall! Dessa dagar har jag inte bara mått skit utan även sett ut som skit (haha!) så därför har jag inte känt mig jätte sugen på att lägga ut bild på mig själv. Plus att jag har bara känt mig trött och oinspirerad. 

Jag har även haft en massa tankar i mitt huvud senaste veckorna. JAG MÅSTE SKAFFA MIG ETT JOBB! Jag måste få upp mitt arsle ur soffan i vardagsrummet och ut och jobba! Det har tagit ganska hårt på mig att jag varit så lat och inte tagit tag i skolan. Jag ville ju verkligen gå om! Men jag antar att jag var så rädd att bli nekad till det och istället skita i att gå dit. Så nu får jag göra det bästa av det och skaffa mig ett jobb och ta tag i skolan på Konvux I guess. 

Så om ni har något bra jobberbjudande till en driven tjej (när det väl gäller) som älskar att jobba med människor AM I YOUR GIRL!! 

Jag börjar blogg dagen med att slänga upp mina senaste Instagram bilder! Ni följer mig väl där! Där lägger jag flitigt upp bilder från min vardag 🙂 


1. Happiness för att jag älskar söndagar! 

 

 

 

2. Barnvakt åt dessa söööööta hundar

 

 

 

 

3. Jag och Marqy sa godnatt till Instagram

 

 

 

 

 

4. En riktigt god och snygg macka från Karlaplan Fältöversten

 

 

 

 

5. Tog min hund och mina converse ut på e promenad

 

 

 

 

6. Mina älskade killar i min familj (Theo såklart också) 

 

 

 

 

7. En påminnelse till alla att det var Onsda vilket betyder Cafe Opera för alla Stockholmare 🙂 

 

 

 

 

8.  Jag och mamma tog vår man (Theo) ut på fika

 

 

 

 

9. En gammal bild på mig och storebror Oliver

 

 

 

 

10. Världens sötaste hund (enligt mig) sover alltid lika guligt 

 

 

 

 

11. Var tvungen att reta Benjamin med att lägga upp denna bild från Se&Hör då han skämdes jätte mycket. Tidningen förstorade det hela alldeles för mycket! 

 

 

 

 

12. La ut en Creepy Face bara sådär 

 

 

 

 

13. På middag hos Johannas mamma för 1 vecka sen. Vi är många barn och flickvänner i vår familj. Och vi alla kommer sjukt bra överens. Både Johanna och Linnea är några av de få personer som verkligen känner mig och som jag kan prata med. 

 

 

 

 

14. ”Let the dreams begin” 

 

 

 

 

15. Posade lite på skämt under middag

 

 

 

16. I need this hat on me now!! 

 

 

 

 

17. Morfar, jag och mormor på premiären av Priscilla. 

 

 

 

 

18. Jag och Marqy försökte få oss lite färg av sommarens sista dagar. 

 

 

 

 

 

19. China Girls har sjuuuukt snygga skor! 

 

 

 

 

20. Inte varje dag man får bud av en sådan snygg brud

 

 

 

 

21. Andreas tog ton på kräftskivan som vi höll på Cafe Opera förra veckan. 

 

 

 

 

22. Alla förberedelser var klara till kräftskivan och nu väntade vi bara på gästerna 🙂 

 

 

 

 

23. En suddig godnatt bild till mina Instagram följare 🙂 

 

 

 

 

24. En sjuk bild bara…

 

 

 

 

25. Linnea gav Benjamin en födelsedags kyss. 

 

 

 

 

26. Ett grattis till benjamin som fyllde år. Plus att jag drev lite med honom. Han hatar när folk skickar vänförfrågningar på Instagram för han vill ha privat men har runt 800 förfrågningar… och jag bad alla följa honom hehe. 

 

 

 

 

27. Ännu en påminnelse att det var onsdag och Cafe Opera dags! 

 

 

 

 

28. Behövde mycket sömn denna torsdag…

 

 

 

 

29. Några av mina snygga ”kollegor” på Cafe Opera

 

 

 

 

30. Snygga brudar i Marbella förra året

 

 

 

 

31. Mamma startade Idol hemma hos oss. 

 

 

 

 

32. Jag och Theo älskar att somna i bilen

 

 

 

 

33. Jag och Johanna var taggade på Nause på Gröna Lund

 

 

 

 

ASSSSÅÅÅÅÅ!!!  Det här inlägget tog mig nästan över 3 TIMMAR att lägga upp!!! Och just därför att det är så jääävla komplicerat att föra över bilder från min Samsung till Dropbox och sen Iphoto och sen till bloggen och massa därimellan!!! Nej fyfan!!! Såhär jobbigt ska det INTE vara att blogga!!!!!! 

 


 

Hörs senare 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reaktion på “INSTAGRAM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *