Väntar och väntar…..

Godmorgon eller oj det var visst förmiddag redan. Jag gick upp ganska tidigt för att vara jag idag. 09.00 är väl tidigt för en ”arbetslös” åring hehe. 

Började morgonen med lite intervaller i en backe i närheten som vi har. Kändes som jag inte kunde andas efteråt. Tror jag kanske har en småtta astma. Har alltid svårt att andas när jag tränar. Det känns liksom inte som att lungorna fylls tillräckligt med luft när jag andas in. Eller så är jag en hypokondriker som Oliver alltid säger. 

Nu ska jag snart hoppa in i duschen eftersom det tar fortfarande typ 1 timma för mina bilder att överföras till datorn…. 

Ikväll blir det ett besök till Skeppargatan 21. Chinagirls har utförsörsäljning för deras skor som jag och några kompisar tänkte besöka 🙂 

Lätt irriterad tjej som är trött på tekniska problem!! Men imorgon har jag samlat ihop pengarna till min första riktigt dyra köp!! Min HELT EGEN DATOR!!! Ska köpa min drömdator MacBook Air. Kanske normalt att man har sin egna dator. Men i denna familj får man köpa sånt dyrt själv. Oliver har ju försörjt sig själv sedan 14 års ålder, Benjamin jobbade väldigt mycket som liten så det är bara jag som inte haft råd. Men nu så!! 

 Kommer vara relativt pank efteråt. Men jag har verkligen velat ha denna dator länge. Så blir inge taxi, luncher på stan eller onödiga köp denna månad! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *