FAVORITPRODUKTER

Här har ni mina FAVVO produkter i badrummet. Jag kan säga att vi här hemma säkert har över 400 olika flaskor, burkar och annat som är bra för kroppen. Eftersom mamma har bloggat länge så kommer det alltid hem produkter. Och vem ÄLSKAR inte det om JAG!! Det är ju hur soft som helst. Och eftersom mamma håller sig till sina egna så blir det oftast så att det blir lyckliga jag som får använde dem. Och jag måste säga att de faktiskt är väldigt bra!!!

Jag har alltid använt hudlotion till ansiktet för jag har aldrig haft problem med hyn och inte då riktigt brytt mig. Men nu har jag börjat ta mer hand om ansiktet. Börjat skölja det med vatten varje morgon och kväll, sminkar mig inte på vardagar och använder lotion som är specifik för ansiktet osv.

Och här är mina favoriter för både hud och hår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *