Morning powerwalk

Tjena tjäna!! Jag har inte gått och dött! Jag orkar bara helt enkelt inte sitta i 4 timmar på ett inlägg med vår sega dator vi har nu (men tack så hemskt mycket ändå Johanna för lånet haha) och allt det här med att överföra bilder hit o dit! Så det får bli från Ipaden nu ett tag 🙂

Jag skulle ju köpt min dator förra veckan. Men pengarna jag skulle köpt den för hamnade på mammas konto istället för mitt. Så omedvetet har hon råkat handla upp mina pengar. Men nu är pengarna tillbaka så nån dag i veckan får jag banne mig ta och köpa datorn. Har lite ångest för den är så jäääääävla dyr (ursäkta mitt språk).

Men nog om det. Jag startade dagen med ett litet bråk med mamma. Och det bästa jag vet när jag är arg är att gå ut och springa/gå eller bara sitta vid vattnet här vid Kottlasjön och titta på vackra utsikten och bara låta tankarna vandra fritt. Så jag drog med mig hundarna och så tog vi en riktigt powerwalk runt Kottlasjön!! SÅ SKÖNT! Ska försöka få ut mig själv varje morgon nu på en runda.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen får vi se var dagen bär 🙂

PUSS PÅ ER <3

Och btw, det har varit lite konflikter och diskussioner i kommentarsfältet. Och jag måste bara tacka er som försvarar mig så fint och stöttar mig. Känns så sjukt att jag inte känner er eller ens vet vilka ni är men ni verkar känna mig så bra och förstår mig. Så TUSEN TACK!!! MASSA PUSSAR TILL ER. Lite tråkigt bara att de alltid finns en del människor som ska klaga på allt. Ibland känns det konstigt konstigt att jag lever liksom bara mitt liv och valt att dela med mig med av bit av det, och att främlingar nästan dagligen ska klara på det då…. Känns skumt, men får väl ta och vänja mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *