ANTHON BERG

Förra veckan hade min kompis Olivia 18års drink på Cafe Opera. Den var riktigt lyckad må jag säga!! Och vi hade såklart lite plock i form av choklad från Anthon Berg framställda på borden. Riktigt fin och god choklad!!

Jag är ju (som ni vet) ingen choklad älskare men deras mörka choklad var faktiskt jäkligt god!! Och dem var så snälla och skickade över choklad till oss 🙂 Tack så hemskt mycket för det!!

En riktigt grym kväll om jag får säga det själv! Det är så jäkla skönt att uteserveringen är över faktiskt haha. För jag har så jädrans kul där inne. Nästan allt pågrund av de grymma högtalarna haha. Musiken är väl de främsta jag tänker på på en klubb 🙂

Och snart sker det en liten förändring på Cafe Opera…. för att inte säga för mycket, men det kommer bli grymt!! Nytt och fräscht tackar man väl aldrig nej till!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *