I MIN NECESÄR

Då drar jag in till stan snart och köper The computer haha. Varit ett jävla tjat om den. Men ska bli såååååå skönt med en egen som INGEN annan får röra 😀

Jag har varit väldigt organiserad de senaste dagarna. Alltid när jag börjar må bättre blir jag alltid mer inspirerad och motiverad att göra nya och roliga saker, + att jag blir sjukt ordningsam och då måste det vara ordning och reda runtomkring mig. Tror nog många känner igen sig?!

Som ex, om jag verkligen ska gå in för någonting som träning eller nytt jobb, så MÅSTE jag ha det städat och organiserat rungomkring där jag lever för att jag ska kunna fokusera och ge 100 %!!

Så på senaste har jag rensat produkter i badrummet och ställt fram dem fint, rensat och vikt alla mammas kläder i hennes garderob, rensade Theos rum HELA DAGEN igår. Han har nu en ren och välorganiserad garderob 😀 Aa lite sånt.

Så, då iallafall kommer också necesären (vet fan inte hur det stavas) fram i väskan. Ett gott tecken på att Bianca mår bra haha. I den finns allt jag behöver på för en dag och den följer med vart jag än går!! Super praktisk!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *