SOLA SOLA SOLA PART 1

 

Ja det är väl mest det vi gör här, soooolar! Men vem gör inte det på en varm semster resa liksom! 

Jag har tagit så mycket bilder att jag får liksom inte plats med alla bilder från en dag till 1 dag här på bloggen (fattade ni vad jag skrev nyss hehe) Får lite panik att jag inte ska få med alla bilder. Men får väl visa vissa händelser när jag kommer hem till Stockholm också! För så vackert som det är här FÅR MAN BARA INTE missa att lägga upp 🙂 

Nu ska vi hoppa in i en dusch för middag står på schemat med mammas vänner. Idag har vi varit på den vackraste ön jag nånsin skådat, kändes som att jag var med i en film. Men bilder från det kommer nog imorn för jag har ju MASSA andra att visa från igår. Förstår ni vad jag menar?!? Mitt huvud exploderar snart av allt planerade av hur jag ska lägga upp bilderna så det blir rätt ordning haha. 

Ha en bra dag, så syns vi om några timmar med mer bilder 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *