BLANDAT…

3 av mina Måsten på stranden! 1. Alcogel för hålla bakterier borta. 2. Mobilen SÅKLART! Lyssna på musik, kolla Instagram, Facebook, Snapshat, bloggen & andra bloggar. Är faktiskt helt Besatt av min mobil… 3. Solglasögon så inte mina ögon brinner upp 🙂 


Dagens frukost! Det blev dock en macka med äggröra och bacon till detta också. 


2 andra Måsten till stranden. Hörlurarna och kepsen !! Mobilen fick vara med på denna bild också 🙂 Den är ju trots allt en favorit 🙂 


Jag i sängen på vårt hotellrum. Här ligger jag och bloggar. Det tar en jävla tid kan jag säga! Först 1. Ladda över alla bilder 2. Sortera bilderna i olika fack 3. Redigera bilderna 4. Börja blogga 5. Vänta på att nätet ska bli bra 6. Vänta 15 min på att varje bild ska laddas upp…. Det blir långa nätter kan jag säga! Men känns ändå så HIMLA BRA att vara tillbaka!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *