SOLA SOLA SOLA PART 2

Hörni! Hur bannemig ska man kunna lämna detta paradis?? Det enda som man längtar till där hemma är julafton och fest med vännerna men annars hade jag nog stannat kvar ett par månader.

 På hotellet där vi bor ser man massor av unga tjejer som jobbar här med Fritidsresor. De har hand om bamseklubben och leker med barnen några timmar om dagarna, anordnar yoga pass på morgonen på stranden, undervisar vattengympa vid poolen och sen chillar på kvällarna. Låter inte det som något för mig?!?!

Jag har ju tänkt att kanske flytta ner till pappa i några månader nu när han flyttar till Palma igen. Men nu börjar nog Thailand sukta lite. Jag hade tänkt mig något som att jobba på något barnhem. Jag älskar ju värme, barn och det har alltid varit en stor dröm att få hjälpa till på barnhem 🙂 Vi får väl se! För tillfället tycker jag det låter som en underbar ide! Ellerhur?

Men nu säger jag godnatt för här är klockan redan 01.00 på natten. Men vi syns ju massa imorn 🙂 Mer softa bilder kommer kan jag lova…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *