FOOTMASSAGE & PEDICURE

FAMILY MASSAGE TIME 

PEDICURE DONE!

I förrgår gick vi alla och tog massage! Det är ju ett ganska stort måste när man är utomlands och speciellt i Thailand! Utbudet hittar du på varje strand och hotell här så det var bara att knalla ner till stranden och där låg bäddarna redo för oss att få njuta i en timme! 

Alla tog oljemassage, men om jag ska vara ärlig så kändes det som att de skulle massera bort min bränna haha. Så jag valde fotmassage och pedikur. Det var himmelskt skönt! Jag älskar att bli omhändertagen på fötterna. Folk brukar tycka att det kittlas när nån kliar än under fötterna osv. Men jag njuter som en gud då haha. 

Och som förväntat somnade Theo efter bara några minuter… 

Nu ska vi ner till stranden och bättra på brännan! Tänkte köpa mig en luftmadrass så man kan gunga runt i vattnet en hel dag 🙂 Låter inte så dåligt va? 

Hur är Sverige btw?? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *