En utekväll med vänner!

ÄNNU EN KVÄLL PÅ GRYMMA STÄLLET CATCH

Jag och Felica <3  + min favvo klänning från H&M. 

Det fanns en kille som gjorde de mest otroliga målningar på önskat ställe på kroppen under kvällen. Jag och Michaela körde på varsin arm. Färgen lyyyste upp i mörkret! Så ballt! 

Lite drinks… Dock drack jag inte denna kväll då jag hade blivit lite matförgiftad några timmar innan hehe. 

Sköna syskonen Plöjer och Hamilton!!

Detta var för exakt 1 vecka sen! Längtar du tillbaka Bianca?? JAAAAA det gör jag!! En av mina närmsta kompisar Felicia landade i Thailand 3 dagar innan vi skulle åka hem. Så självklart bestämde vi träff direkt. Jag åkte hem till hennes vackra hus där vi fixade oss och tog en drink. Sedan var hennes familj bjuden på middag till deras familjekompisar som även dem är svenskar och har hus i Thailand. Jag fick följa med på middagen. 

Och tur det, för vilken rolig kväll vi hade! Middagen var super lyckad! Finaste huset jag någonsin varit i, grym mat gjord av en grym kock, skönt och avslappnat umgänge och även nya vänner, en grym kväll på Catch bestående av drinkar, bra musik och många skratt! Ett bättre avslut på resan! 

Just nu ligger jag i sängen och kollar lite serier som jag missade när jag var borta. Jag är lite yr så det blir inte en sådan händelserik dag idag. Kanske beror på att jag inte fått så mycket sömn sen jag kommit hem. Är så jäkla letleggad så jag lägger mig ganska sent (iallfall för Thailänsk tid) och vaknar tiiiiidigt på morgonen ( då snackar vi innan klockan slagit 06.00) och kan inte somna om. Sen jobbade jag i onsdags hela natten, firade mormor igår. Så alldeles för lite sömn senaste dagarna! 

Men nog tjat! Hörs snart fina ni <3 


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *