Söta läsare…

Sorry för sjukt dålig kvalite på bilderna 

Träffade på 2 sjukt söta läsare på CafeOpera i onsdags! Alltid lika kul att träffa er! Nu ska ta tag i mig själv och börja fixa till mig. Tänkte dra in till stan och möta Saga och Siri över nåt glas vin på Taverna.

 Måste snacka om min födelsedag. Mamma säger att jag inte fyller något speciellt (jag fyller 19 på måndag) så då blir det endast en frukost med tårta, men jag vill iallafall fira min födelsedag! Så jag funderar på att fira den på söndag med alla vänner istället. Får se lite hur det blir… Lite jobbigt faktiskt att fylla år 30 december. Det är så mycket som ska firas i december att man nästan blir trött på det. Julafton och mamma på just julafton, mormor 2 dagar efter julafton, mig & Oliver 30 december och nyår dagen efter!! Alldeles för mycket på 1 vecka!! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *