Breakfast by me

FAVOURITE THINGS FOR BREAKFAST 

Det vattnas i munnen bara jag tittar på bilden 

Såhär kan det se ut om jag får ställa mig i köket och laga frukost till familjen. Äggröra, bacon & mozzarella och tomat är ett MÅSTE på bordet hos oss 🙂  Jag absolut älskar stora långa frukostar med familjen. Tycker det är ett sånt bra sätt att starta dagen på. Det ska jag definitivt ha som en standard rutin när jag skaffar familj. Att alla sitter ner tillsammans och äter frukost innan alla drar iväg till skolan/jobbet. 

En av mina äldsta kompisar Anna har så i sin familj. De är typ världens finaste familj, och varje morgon har mamma Maria dukat fram en underbar frukost och te. Nu var det länge sen jag var där. Men jag minns att jag älskade att sova över hos Anna för varje morgon var lika harmonisk och ett grymt start på dagen. Det var hennes familj som lärde mig gilla te haha. 

Var gillar ni att äta till frukost??


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *