IT´S MY BIRTHDAY !!

Jag, Saga, Siri och Amanda började med drinkar på Tavern

Sen drog vi vidare till Cafe Opera (såklart) för att fira ordentligt!! Och söndagar är faktiskt riktigt bra just där! 

Det blev en skit bra kväll igår även fast det är världens sämsta dag att fylla år på! Ingen är i Sverige och alla stannar hemma för att ladda inför Nyår. 

Jag vaknade nyss, jag vaknar alltid väldigt tidigt när jag har druckit kvällen innan. Så jag sket i att somna om och vänta på ett riktigt födelsedag vaknade. När familjen sjunger till än och man får frukost på sängen. Jag är fan alldeles för stor perfektionist så jag kan faktiskt inte låta mamma göra frukosten själv. Jag måste vara med så det blir exakt som jag vill haha. 

Så nu ska jag faktiskt bort från datorn och ställa mig och göra i ordning frukosten! Sen ska vi väcka Oliver som också fyller år idag!! Han fyller 24 och jag 19!!

 Alla mina favoriter är hemma så det kommer bli världens mysigaste frukost! Precis så jag vill starta min födelsdag!! 

SÅ GRATTIS TILL OSS!! Jag ska ha en super dag!! Jag önskar er en grym dag också <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *