SUMMERING AV 2013 Del 2

Jag testade på lösögonfransar för för första gången. Jäklar var tungt det blir på ögonen. Inget för mig faktiskt! Då nöjer jag mig med min egna fransar! 

Gjorde mina naglar för första gången!! Blev jättenöjd då med resultatet! Nu kanske jag ångrar lite att jag gjorde så ”billiga” naglar. Det ser inte riktigt äkta ut….

Jag drog på en hel del studentskivor och hade väl minst sagt skit kul på varenda en! På just denna var jag utklädd till Mimmi Pigg. 

Jag, Hjördis & Amanda. Saknar dessa tjejer!! 

Mamma och Oliver kom och hälsade på mig på Cafe Opera. Det blev en grym kväll som slutade med shots på WhiteRoom kl 05.00 på morgonen. 

Världens snyggaste Jessica!! Älskar denna tjej! Hon är som en syster/moster för mig.

 Jag och mamma har den otroliga turen att komma väldigt nära våra bröders flickvänner. Jessica är Linus ex fru och är mammas bästa kompis. Oliver och Benjamins flickvänner är 2 av mina närmsta vänner och de känner mig nog bäst av alla. Sen är jag otrolig nära Jessica, Laila och Nickes ex Mia! Vi har en sån tur som får in så fina och framförallt roliga tjejer i familjen!! 

Några veckor efter min första nagel besök så gick jag tillbaka och denna gång blev jag otroligt nöjd!! Måste verkligen göra detta igen, typ NU!! 

Jag och mamma hade ett event på Thomas Sabo och kom hem med en nya favoriter!! 

Vi lunchade på Långängens Gård på Lidingö. Kan jag starkt rekommendera!!! 

Speciellt deras spenatsoppa!!! Mmmmmm….

Firade Midsommar hos mormor & morfar som varje år blir en en stor hit! Alla bjuder in sina vänner och dagen blir helt perfekt med mycket mat, skratt, musik och bara grymt häng! Denna gång tog jag inte med mig nån vän, utan det fick Benjamin stå för. Hans vänner är jag ändå så nära så det känns som mina vänner! 

Vi drog till Vaxholm och åt lunch efter midsommar! 

Tränade lite… I år hoppas jag verkligen att jag tar tag i träningen! Jag har kört 2 hemmapass som jag tycker funkar perfekt de senaste 2 dagarna. Sån jävla träningsverk i mina ben och rumpa just nu!! 

Årets BÄSTA DAG spenderas på Summerburst!! Vilken kick man får av att vara där!! Mitt leende den dagen/kvällen… haha!

Firade Morfar som fyllde 76 🙂 

Och drog i slutet av sommaren till Marbella för andra året i rad!! Om ni inte varit där, DRA DIT!! 

Festade loss på Nikki Beach! 

Jag och Alma på Olivia Valere. Min absoluta favorit klubb!! 

Vi gick på poolfest!! Något jag måste göra igen! Haha jag kanske är den enda som inte gjort det förut..

Kom hem igen till Sverige! Brun!! 

Vi bestämde oss för att skaffa hund och fick den sötaste av dem ALLA!! Titta så liten han var. SÅ SÖT!!

Jag blev kär direkt!! Nu är vi så tajta!! Jag är kanske inte världens bästa matte och har inte fått honom att bli till världens bästa och lydaste hund ( nyårslöfte?!).  Men han går efter mig hela tiden och ligger alltid bredvid eller på mig! 

Han är min bebis <3 

Vi gick på Sommarkrysset och tittade på mamma som uppträdde!

Fina Linnea och Mia <3 

Hade tråkiga dagar hemma och hade kul med telefonen…. De slutade med en hel del egopics!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *