MY BIRTHDAY DAY

BIRTHDAY BREAKFAST DONE

Vi gjorde färdiga mackor istället för att ställa fram alla olika pålägg! Definitivt ett bra tips! Det blev så mycket enklare och så jäääääääkla gott!! Det var mozzarella, mortadella, salami, ruccola, tomat på några, ost & skinka på vissa och salami och brie på andra. Vi gjorde äggröra och bacon och till dricka fick man apelsinjuice och smoothie. Frukosten gick hem kan jag säga 🙂 

Mums mums mums…

Present av pappa och Åsa <3 

Jag hann inte med att fota allt som hände under vår födelsedag. Jag glömde liksom typ bort att fota. Kändes som det var viktigare att faktiskt fira och bara vara med familj och vänner än att gå runt och fota allt och alla hela tiden! 

Men vi startade iallafall dagen hos mamma, där alla ungdomar i familjen var samlade. Vi åt en lång och mysig frukost. Jag fick sååå fina presenter av mamma. En klänning från Topshop (om ni följer mig på Instagram kan ni nog klura ut vilken…) och 2 super snygga klackskor!! 

Efter frukosten chillade vi lite hemma… Jag var ganska trött eftersom jag festade hela natten innan. Så hade bara sovit i ca 4 timmar. Men sen matade vi upp oss ur soffan, satte på oss lite finare kläder och drog till pappa och Åsa där det bjöds på fika och presenter 🙂 Jag absolut älskar parfymer och krämer. Vet inte hur många jag har, och pappa är VÄRLDSBÄST på att välja ut den godaste av dem alla. Så supernöjd blev jag! Tack igen pappa och Åsa!! 

Efter fikat hos pappa åkte vi hem till Oliver & Johanna ( Oliver behövde duscha) sen bar det av för ännu mer mat haha. Vi mötte upp mamma och alla igen och åt på Stockholms absolut bästa italienska krog!! Kommer inte ihåg vad den heter nu. Kan fråga mamma sen. 

Så en toppen födelsedag precis som jag ville ha den. Lugn med familjen och mycket mat 🙂 

Tänk att nästa år fyller jag 20!! Shit, känner mig verkligen inte så gammal…än!! Men då ska jag bannemig fira STORT!! Kanske en stor nyårsfest eftersom det är dagen efter. Vi får se… haha det är ju fan om 1 år. Behöver inte planera det nu haha. 

Hörs snart <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *