LAST DAY WITH DAD

<3

Idag drog pappa tillbaka till Spanien. Han kände att Mallorca passar honom bättre än Sverige och det förstår jag till 100 %. Han ska öppna en ny restaurang där, ganska nära sin gamla. Men jag måste säga att jag är faktiskt inte ett dugg ledsen att han drar. Det gör ju bara att vi får komma och hälsa på mer på Mallorca haha. Jag älskar ju mallis så jag tror detta kommer bli toppen!! Dessutom kommer de och hälsar på ofta i Stockholm så vi kommer ses mycket!! 

Det ska bli kul att se hur nya restaurangen kommer vara.  Hur det kommer se ut, smaka men framför allt hur känslan kommer vara på restaurangen. Jag tycker verkligen känslan är så viktig! 

Längtar efter att få hugga tänderna i hans nya meny!!! För er som inte vet det eller för er som inte testat pappas mat….. DEN ÄR BÄST!!! Vill inte skryta, men pappa har alltid de bästa rätterna på menyn och hittar kockar som är helt otroliga!! Vi blir som djur varje gång vi äter hos honom haha. 

Det är faktiskt lite kul. Varje sommar jag och Benjamin har åkt till pappa så äter vi ganska nyttigt några veckor innan vi drar så vi verkligen kan frossa i oss alla rätter på menyn när vi väl kommer dit haha. Helt sjukt hur mycket vi älskar mat i vår familj, speciellt Italienskt såklart!! 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *