SUMMERING AV 2013 DEL 3

Syns det vilken min favoritfärg är på kläder…. SVART!! 

Fyllde 18 (inte detta år men 2 dagar innan 2013 😉 ) så det har blivit en hel del festanden 🙂 

 

Gick på premiären av mammas nya pjäs Priscilla med Nicke & Laila. Fyfan va bra den var!! 

Fotade för bästa och snyggaste hörlurarna MOLANI

Drog på bästa resan till THAILAND!!! 

Började blogga igen efter min paus på ca 1 månad. Var faktiskt riktigt glad att börja blogga igen. Med ny kamera spenderade jag många timmar om dagen med att ta bilder, överföra, redigera och blogga trots det dåliga nätverkat. 

Åt rejäla frukostar varje morgon vilket jag ÄLSKADE! Ni vet ju min kärlek för frukost <3 

Vi kom hem på Julafton och drog direkt till Nicke och Laila för att fira julen där. 

Dagen efter var direkt till Cafe Opera för att jobba och festa med vännerna som man saknat! Och träffade på 2 jätte söta läsare!! Alltid lika rolig och sjuk känsla <3 

På söndag natt och hela måndagen var det dags att fira min 19års dag 😀 (och fira Olivers 24års dag) 

Mina fina killar! Saknas bara Theo på denna bild <3 

Och där har ni mitt 2013! Det har varit ett väldigt roligt år! Jag fyllde 18 och fick gå ut på nattklubbar som jag längtat efter. Det var lite jobbigt att sitta hemma i 6 månader när alla vännerna gick ut och festade. Jag började blogga här på Finest och har älskat det lite från och till. Jag fick även bääästa erbjudandet att börja jobba som en av värdinnorna på Cafe Opera onsdagar! Tackade direkt JA och älskar fortfarande att jobba där <3 

Jag har lärt känna så sjukt många nya och underbara människor, lärt känna mig själv mycket bättre! Det behövdes en riktig depression för mig att förstå vad som var viktigt i livet och vad jag behövde fokusera på. 

Jag fick som varje år även avsluta året med att fira min födelsedag! Och har startat året med mycket skratt och träning!! Detta känns jävligt bra måste jag säga!! 


Och tack till fina er som följt mig 2013 <3

 Hoppas ni fortsätter att göra det även 2014 och framåt…. 😀 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *