FREDAG :D

Bilder från Cafe Opera i onsdags 🙂 

Jag ser så jääääääääkla mycket fram emot denna kväll ikväll!! Jag och några tjejkompisar ska på födelsedagsmiddag på Suite ikväll! Aldrig varit där förut så det ska otroligt jäkla kul att testa en ny klubb! Var dock på Solidaritet för första gången i onsdags efter att jag slutade på Cafet vid 03.00. Jag förstod inte riktigt stället…. inredning och musiken passade inte riktigt ihop för mig. Dessutom var deras bartenders sjukt dryga! Och det gillar man väl aldrig.  

 Det var ett tag sen jag varit ute och dansade en helg. Har tröttnat lite på att festa faktiskt. Har festat nästan varje helg och varje onsdag nu i 1 år och nu börjar kroppen faktiskt ta emot. Det har den ioförsig gjort tidigare haha. Men jag har ju bestämt för att detta år ska bli mitt BÄSTA år hittills! Jag ska ta tag i mig själv, skaffa mig ett riktigt jobb, börja träna ordentligt och göra det till min livsstil, och lära känna mig själv bättre! 

Ni kanske märkt att jag inte bloggat på nån vecka. Och om ni ”känner” mig så vet ni att jag har sjuka dalar då jag kan må riktigt skit och sen kan det vända från en dag till en annan och jag är världens gladaste tjej. 

Denna vecka har varit en dålig one. Och när jag mår dåligt läggar jag av med ALLT! Bloggen, kompisar, träning, amen allt. Jag bara ligger i soffan och kollar på tv. Men jag märker att jag mår mycket bättre när jag tränar så det ska bli mer träning och jag vill verkligen börja gå till psykolog också. 

Gjorde det mycket när jag var mindre och herregud vad det hjälper (iallafall mig) att få prata ut med en främling. Ingen som dömer än utan någon som bara lyssnar. 

Nej nu ska jag ta en promenad med Marqy 🙂 

Pusspuss! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *