The Kardashians!

Khloe Kardashian <3

Kim Kardashian <3

Jag kan verkligen inte få nog av Kardashian familjen!! De första avsnitten från säsong 9 i KeepingUpWithTheKardashian kom ut i söndags och vem satt fastklistrad vid datorn…. JAG!!! Det blir verkligen som att komma bort från allt för mig att kolla på dem. Jag slappnar av och glömmer bort allt negativt som händer i mitt liv för ett ögonblick! 

Den dynamiken dem har i deras familj, vänskapen, humorn och tilliten de har till varandra. De är verkligen bästa vänner och har så jädrans kul ihop. Det är exakt så jag vill att min familj ska vara 🙂 

Sen är det ju inte så tråkiga liv de lever heller. Jag menar alla resor överallt, shoppingrundor, de föder barn på löpande band, roliga middagar och massa event och fester. Bästa realityserien ever! Men framförallt deras klädstil!!!! Om jag hade deras garderob, åh herregud vilken dröm!! VILKEN DRÖÖÖM!! Finns det några vackrare, kurvigare tjejer i världen som kan klä sig efter deras kroppar bättre än just dem!? 

Paniiiik på min garderob nu haha! 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *