ISABEL MARANT SNEAKERS!!

ISABEL MARANT SNEAKERS!! 

Skorna hittar du HÄR

TITTA vilka riktiga snyggingar jag klickade hem idag!! Älskar den här typen av sneakers! Klacken i hälen gör att man får den där snygga gången man får av klackar. Och det ger hela looken en coolare toutche (stavas det så?) 

Men dock skor! Där föredrar man ju verkligen kvalite i skon. Ni alla vet väl hur jävla osoft det är att gå i skor som gör ont, och för att inte tala om dagen efter!! Och dessa är ju riktigt sköna att köra dag som kväll 🙂  

Så dessa känns riktigt bra att välkomna in till min skonsamling som faktiskt börjar bli större. Har ju alltid sagt att jag är en väsktjej och inte brytt mig om vad jag har på fötterna. Men NU har även Bianca blivit en riktig sko älskare!! Skulle ÖNSKA att jag hade samma storlek som mamma i skor för då hade jag varit i himlen. Men där är nog mamma jävligt glad! Hennes skor är som hennes små barn! Där gäller regeln – Se men Inte röra!! 

Skorna hittade jag på www.brandsinfashion.net

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *