Food food and more food….

MY NEW LOVE = FRUIT!! 

Tjena och godmorgon! 

Jessica och barnen valde att sova här inatt. Så jag och mamma bestämde oss för att dra till Ica och kvällshandla lite mat till frukost. Det slutar alltid med att vi kommer hem med flera fulla kassar och jag med ett stort leende 🙂 Det kanske är något nytt ni inte vet om mig. Jag absolut älskar att gå i mataffärer och handla mat. Främst när mamma är med, för då slipper jag betala (hehe). 

Ett bra tips!

1. Gå aldrig och handla när du är hungrig. Det slutar bara med att du köper massa onyttigt och onödigt som du inte kommer orka äta. Kassarna blir alltså onödigt fulla. Om du är lite sötsugen. Slutar det exempelsvis med att du kommer hem med glass, stor påse godis, popcorn, chips, dipp, läsk… aa ni fattar. 

2. Bra veckodagar att handla på : Onsdag, eftersom att det är mitt i veckan. Och söndag, eftersom att det är dagen innan veckan börjar. 

Jag har ju också bestämt mig för att detta år ska bli mitt nyttiga år. Inge mer pasta varje dag, vitt bröd och en massa småätande. Jag försöker att inte se dem som att banta eller att gå på någon diet, utan att se det som att ta hand om min kropp och äta saker som gör mig glad, ger mig mer energi och som är nyttigt för kroppen. Tror det håller i längden då. Att göra det till en livsstil. Sen absolut kommer jag att unna mig pasta, chips & godis (och massa annat :)) nån gång eller flera i veckan. Så alla dessa frukter ni ser på bilderna är numera vad jag äter till frukost, mellanmål och ibland kvälls snack 😀 Är helt såld på vindruvor!

Gud nu låter det som att frukt och grönsaker är heeelt nytt för mig haha. Det är då inte, men jag ville bara säga att jag numera älskar det och äter det varje dag. Och kanske får med mig någon av er att börja äta hälsosammare för din egen kropps skull! 


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *