Dream Breakfast

Allt du behöver för att göra min underbara yougurt till frukost! Detta är så gott att du dööör! 

Amen asså hur god var inte min frukost imorse!?!?! Detta skulle jag kunna leva på. Sjukt lätt att göra och det smakar himmelskt!! Och till er som inte testat avokado och keso på knäckebröd med olivolja och lite salt, NI HAR MISSAT NÅGOT!! 

Till detta drack jag också en Morning Detox Tea med citron smak. Det dricker jag varje morgon och har gjort nu i ca 2 månader. Det är faktiskt en bra start på dagen. Den ska tydligen hjälpa att ”cleanse the system”. Jag har inte märkt någon jätte stor skillnad. Men gillar smaken och om det står detox på den så måste väl den göra någon nytta haha. 

Nu står barnvakt på schemat. Theo är hemma från skolan idag och mamma jobbar hela dagen. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Leka spellekar, dansa och jag ska göra ett träningspass här hemma 🙂 Men mer om det sen. 

Vi hörs mera senare 🙂 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *