GLAMGLOW

Testade på den berömda ansiktsmasken GlamGlow idag!! Den ska ta bort porer, röda pricka, fläckor, finnar mm.. Man lägger på ett jämt lager på ansiktet och låter det sitta i ca 20 minuter. Sedan sköljer du bara av det med vatten. 

Det funkade som en smäck på mig!! Jag har aldrig haft problem med finnar eller så, men har som alla andra lite porer runt näsan och får lite små röda prickar här och där. Och efter 20 minuter med denna på mig var min hy len, fräsch och uppfriskande. 

Men måste säga att det sista 10 minutrarna var riktigt jobbiga!! Masken stelnar och tillslut kunde jag inte röra mitt ansikte över huvud taget. Hade tillochmed svårt att prata haha. Och känslan när jag tog vatten på var riktig obehaglig men så värt det!

Denna kan jag starkt rekommendera!! 

Ska faktiskt börja ta hand om mig själv bättre nu! Köra ansiktsmasker, hårinpackningar, skrubba kroppen regelbundet osv. Nu ska jag bli den bästa Bianca jag kan bli!!

Btw, märkts det att jag börjar må bra igen?? 🙂 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *