FULLKORNS PANNKAKOR

PANCAKES FOR DINNER

Nu ligger vi alla i soffan mätta och belåtna och väntar på att Paradise Hotel ska börja på kanal 3!! Är HELT besatt av programmet! Gillar hur de gjort produktionen och hur man alltid sitter på nålar. Kanske inte de bästa deltagarna i år dock, men gillar verkligen att Sverige vågar köra på ett sådant upplägg 🙂 Det behövs lite mer lätt underhållning i svensk tv enligt mig. 

Det blev pannkakor till middag. Ja Theo fick välja 🙂 Men blev jätteglad när jag hittade vetemjöl med fullkorn i skafferiet! Då blir det väl lite nyttigare! Hoppas på det iallafall, för jag tryckte i mig 2 stycken. Kanske inte låter mycket, men jag blir alltid så jääävla mätt av pannkakor! Kan inte äta fler än 2. Men annan mat kan jag proppa i mig flera portioner av, men ikke pancakes. 

Det är inte bara för smakens skull som Theo alltid vill ha pannkakor. Han älskar att blanda, mixa och flippa pannkakorna. Så vi kan väl säga att Theo lagade middagen ikväll 🙂 Och det gjorde han med bravur! Till pannkakorna serverades det enkelt med sylt, socker & grädde! 

Nej nu måste jag dra! Nu startar det på Tv:n!! Och det är final denna vecka!! Spännande!! Jag tror faktiskt att Aina & Tobias vinner hela skiten! Håller tummarna på att Jeppe åker ut jävligt snart! Vill bara slå näven i hans ansikte! Hur äcklig människa får man vara?? Sorry för de fula orden. Men det bubblar av ilska i min kropp när jag ser honom! 

Aja, nog med negativiteten… 

Godnatt på er <3 Hörs mer imorn! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *