GRYM MAKEUP TUTORIAL

http://www.youtube.com/watch?v=XpSGGl8e7wk

Godmorgon!! Sovit gott?? Det har inte jag! Kunde inte alls somna inatt. Låg och tänkte på allt möjligt i flera timmar! Försökte tillochmed sätta på min Sleep lista på Spotify men det funkade inte det heller. Aja nu är jag vaken och pigg iallafall. Tur det! 

Men var bara tvungen att visa er en video jag hittade på Youtube igår. Som ni alla säkert vet vid det här laget så älskar jag smink och ser det lite som en hobby nästan. Så det är ofta jag går in på youtube och letar efter nya sminkvideos att bli inspirerad av. Och oftast blir det att jag söker på min absoluta favvo modell Candice Swanepoel. Hon är alltid så snygg och fräsch! Så varför inte försöka efterlikna henne lite 😉 

Igår hittade jag denna iallafall. Helt sjukt att den bara fått typ 300 visningar för hon var fan grym!! Denna kommer jag lätt köra på imorgon (onsdag). Nu när jag har en ny eyeliner och allt så passar ju det perfekt! 

En väldigt enkel look, som passar till alla ögonfärger och de flesta ögonformer skulle jag säga! En look som gör att dina ögon ”poppar” och glänser lite extra. 

Nu blir det frulle & dusch sen in till stan för möte på Cafe Opera 🙂 

Hörs senare <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *