NOMINERAD TILL FINEST AWARDS!!!

Världens bästa Daniel! 

Vissa bilder lånade från Finest.se 

Igår tog jag med mig Siri och gick på ett litet intimt event för Finest. På schemat stod mingel med andra bloggare från Finest, men framförallt att vi skulle få reda på vilka av oss som gått vidare till ”finalen” till Finest Awards!! Så nu har jag ju faktiskt en chans att vinna!!!!! TACK FINA NI FÖR ATT NI RÖSTAT!!! Det betyder mycket mer än vad ni tror!! 

Och världens skönaste, roligaste, härligaste och BÄSTA Daniel var där också!! Alltid lika kul att träffa honom! Skrattar varje gång tills jag typ gråter när jag är med honom. Finns ingen roligare än honom! Han har på Expressen en egen webbshow där han träffar kändisar där de pratar om vad som är akutellt just nu! In och kolla HÄR på hans blogg!! 

Gick förbi Zara också och gick ut med 2 nya favoriter i garderoben! Kan vi visa er senare! Är SÅ NÖJD! Finns det någon som älskar Zara så mycket som jag gör haha. Borde fan börja jobba där! 

Men om ni vill lägga en röst eller två på mig vore jag SUPER GLAD!! Ni gör det HÄR. Ni fyller då i mitt namn under fliken ”Årets Toppblogg på Finest”. 🙂 

Ska bli bättre på att blogga också! Önskar jag kunde berätta allt varför jag är så nere. Men det går inte, inte just nu iallafall. Men jag ska skita i den personen och inte låta henne/han förstöra mig! Varje gång jag blir ledsen ska jag sätta på Disney låtar på högsta volym i hörlurarna och ta en promenad, BÄSTA TIPSET! Varje gång jag är ledsen, trött eller bara allmänt nere så sätter jag på Disney låtar, speciellt de från Tarzan!! Såååå bra! 

Inte för att man inte får vara ledsen! Jag tycker det är otroligt viktigt att balansera alla känslor. Gillar inte folk som vill att man inte ska vara arg och inte vara ledsen när man är det. Att man då ska klistra på ett smile bara för att göra alla andra glada. Nej!! När du är ledsen GRÅT, när du är arg VA ARG!! Gå in ett rum och slå kuddarna i sängen (eller vad du nu väljer att göra). Man måste få ut sina känslor! Så viktigt!!

Och med det sagt ska jag nu ta en promenad med Marqy! 

PUSS PÅ ER <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *