NAILS DONE

NAILS DONE AT STOCKHOLMBEAUTY

I måndags gick jag ÄNTLIGEN till salongen och gjorde mina naglar! Var typ en halvår sen! Alldeles för länge! Så nu känner sig Bianca fräsch och som en tjej igen haha. Mina naglar såg förjävliga ut innan! När jag blir stressad och mår dåligt sätts bitandet igång igen! Not good! 

Jag gick till Stockholmbeauty och gjorde det! De finns lite överallt i stockholm. Kan starkt rekommendera dem! Där kan du även få spraytan! Det ska jag göra om några veckor!! Brännan från Thailand är ju totalt borta nu. Och man ser faktiskt alltid snyggare och fräschare ut när man är lite skönt brun. Ska faktiskt testa på en där de skuggar kroppen så man ser lite smalare ut. Lite nervös för reslutatet men ska bli spänannde att se hur ”smalare” man ser ut och om färgen blir bra. Har ju hört att man kan bli fläckig och det är ju ett stort minus. Så det gäller att köra en rejäl skrubbning innan så jag INTE blir fläckig! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *