FAMILYDINNER

FAMILJEMIDDAG HOS NICKE & LAILA 

Förra veckan bjöd Nicke & Laila på middag. En mysig middag med familjen. Många samlade 🙂 Såklart saknades Linus och barnen & Peter och hans familj, men det var mysigt ändå.

 De bjöd på goda förräter och lasaaagne! Älskar lasagne. Kanske inte så konstigt, är ju trots allt italienare haha. 

Såg nu att bilden såg väldig deppig ut haha. Alla blev gaaanska mätta efter all lasagne. 

Men sen kom Oliver (som alltid) och visade något roligt nytt klipp han hittat. Då blev alla glada och pigga igen. 

Fina mormor! Så vacker och har det varmaste och snällaste hjärtat en människa kan ha! Alltid lika glad, positiv och full med energi. Älskar dig mormor <3

Mamma och mormor. Kan ni förstå att mamma har legat i mormors mage. Att mamma ens har varit ett barn och bott hos mormor & morfar… så konstigt för mig!! För mig känns det som att mamma föddes, blev 21 och fick alla oss barn. Kan inte riktigt fatta att hon har haft ett liv utan oss haha. 

Till efterrätt blev det tårta! Jag är ju inte så mycket för tårta, men denna var faktiskt god. Dock fick jag jätte ont in magen efter… får jag alltid efter bakelser. 

Och min kära storebror som alltid har sån bra stil. Testar alltid på nya grejer. Vissa passar han, andra inte…. 

Ja såhär kan en middag hos familjen Wahlgren se ut. Och jag måste bara säga. I många intervjuer så brukar ofta journalisterna fråga om vi alla brukar gå runt och sjunga tillsammans eftersom alla älskar musik och har nåt finger i musik branschen. Alla svarar alltid ”- haha nej verkligen inte. Vi är som vilken familj som helst.” Men då kan nu vara den första kanske som säger att JO det gör vi!! Alla går alltid runt och nynnar, nån hoppar på den andras sång, nån lägger en stämma på nån annans röst från nedervåningen. Det är alltid nån som sjunger, spelar piano, gittarr eller visar nya låtar! Men det tycker jag bara är SÅ mysigt! 

Jag och Benjamin är solklart exempel. Vi har våra vägg i vägg med varandra. Han sitter nästan hela dagarna och spelar piano (som en gud) och sjunger, och jag sitter i rummet bredvid och sjunger med och lägger lite stämmor haha. That´s us! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *