HAPPY VALENTINE

Mina fina småbröder <3 Älskar att vara storasyster

Den mest begåvade & roligaste 16åringen jag träffat <3

 Benjamin och jag har en relation som tvillingar typ. Vi har EXAKT samma humor, vi kan typ läsa varandras tankar och vi fungerar exakt likadant på alla möjliga sätt! En Bianca i killformat helt enkelt haha.

Min fina mamma <3 Vi har våra upp och ner gångar (mest ner) men jag älskar dig mer än ord kan beskriva. 

Mannen i mitt liv. Den här lilla killen att fått mig att växa för varje dag som människa, får mig att uppskatta nya saker, får mig att skratta (framförallt) och får mig att känna mig som världens bästa syster <3 

Bästa pappa som jag saknar extra mycket idag <3 

Älskar dig såååå mycket! I hans ögon kommer jag alltid vara hans lilla prinsessa som han alltid kallar mig 🙂 

Världens absolut bästa storebror! 

Har funnits där och tagit hand om mig mer än någon annan. Han känner mig nog bäst av alla och har ett hjärta av guld! Känner ingen som är så givmild som honom. Han sätter ALLTID alla före han själv <3 Det är nog hans bästa egenskap. Sen hans talang för matlagning och musik ska vi inte ens tala om!! Han är bara GRYM! 

Glad alla hjärtans dag <3 

DÅ VILL ÄVEN JAG HÄLSA GLAD ALLA HJÄRTNAS DAG TILL ALLA ER <3 

Jag är så tacksam att jag får möjligheten att ha en blogg med så fina läsare som er! Får så många fina mejl från båda killar och tjejer. Mejl från tjejer som känner igen sig i vad jag gått/går igenom och berättar om sina liv. Just nu har jag kontakt med en tjej som går igenom om exakt sak som mig. Vi har snackat lite och nu ska vi båda börja gå hos psykolog 🙂 

Jag är tacksam för att jag världens finaste bröder. Vi har sånt sjukt stark band till varandra och vet inte vad jag skulle göra utan dem <3 

Jag är tacksam för att jag har fina föräldrar som uppfostrar mig till den jag är. 

Av mamma har jag lärt mig att ha stor respekt till vuxna och äldre människor, att vara mig själv och följa mina drömmar. Det har jag tagit till mig mycket. Skulle aldrig vara uppkäftig mot en vuxen människa. Låter alltid äldre sitta på min plats på buss & tunnelbana och skulle aldrig i hela mitt liv vara otrevlig mot lärare i skolan. Förstår inte ungdomar som är uppkäftiga mot sina lärare… inte bra!

Av pappa har jag lärt mig att även där älska mig för den jag är, att ge 100 procent i allt jag gör, att det krävs hårt arbete för att nå det jag vill, att familjen alltid kommer först, och att äta MYCKET mat haha!! 

Nu har kusinerna och Theo kommit hit! Så nu står tacos och filmys med småttingarna ikväll på schemat!

 Ha en mysig alla hjärtans dag och kramas massor!! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *