FULLT HUS

TACOS FOR DINNER 

Efter maten satte jag mig och kollade igenom mail och bloggen medan Linn var duktig och gjorde sina läxor. 

Sedan kom killarna ner från Theos rum och där satt vi i nån timme och käkade popcorn, chips&dipp, ostbågar och vindruvor och snackade om allt. Mest förhörde dem varandra på multiplikations tabellen. Det gjorde inte jag i den ålder kan jag säga….

Kommer aldrig sluta pussa honom. Jobbigt när han blir tonåring och hans äldre jobbiga syster kommer och pussar honom framför alla hans vänner haha. 

Det har varit en mysig kväll som barnvakt till lillebror och kusinerna. Men det är fan inte lätt asså. Herregud!! Det blev tacos till middag, lek i Theos rum, lek med Marqy, en hel del shower i vardagsrummet, paus med popcorn & chips i köket, ännu mer show och nu äntligen ligger de i säng 🙂 

Jag har proppat i mig alldeles för mycket chips och popcorn. Pallar inte ens ta mig till soffan och lägga mig haha. Jag som tänkte vara duktig och ställa fram en skål med vindruvor och smaska på. Hur fan tänkte jag att det skulle gå när det står 3 stora skålar med onyttiga godsaker bredvid mig?!?! Nej, jag kunde bara inte inte sitta med och inte smaka. 

Nu ska jag titta på Pretty Little Liars som jag börjar följa från början nu. Riiiiiiktigt bra serie <3 

Godnatt på er <3 Hoppas eran fredag var/är perfekt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *