Home Sweet Home

Tänkte visa er lite hur det ser ut här hemma. Här är en del av vårt vardagsrum och ”matsal”. Det ser mycket annorlunda ut från hur vårt förra hus såg ut. Det var mer mörkare färger (kanske lite mer vad jag föredrar) men här ville mamma har en ljusare stil, och mycket Missoni mönster som ni kanske ser…

Det är mycket mindre än vårt gamla hus (ääääälskade vårt gamla hus) men det här är mysigt och fint också 🙂 Där hade vi så himla stora ytor i varje rum, men det blev för stort till slut. Och mamma älskar att vakna upp varje morgon till vår fina utsikt vi faktiskt har här och Theo har ett tiotal kompisar som bor grannar till oss vilket är ett stort + 😀 

Nu ska jag och Collin (jag är barnvakt ikväll igen) ner till Nicke & Laila och laga pannkakor och kolla på Melodifestivalen! Ha en bra kväll så hörs vi senare 🙂 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *