MELODIFESTIVAL KVÄLL

Nej jag har inte glasögon (eller jo på bilden, vem fan vill jag lura haha) men det är mammas. Jag testar dem lite ibland för skojs skull bara. 

Jag och Collin kom precis tillbaka hem från Nicke & Laila och ska kolla slutet av Melodifestivalen här istället. Han blev lite tröttis så det var dags att dra hem. Det är så jäkla skönt att de bor ca 150 meter ifrån oss. Bara att sätta på sig uggsen och knalla iväg. Jag lagade min berömda pannkakor som vi alla njöt av. Förlåt men jag är faktiskt grym på att göra just pannkakor. Det är typ det enda jag kan laga riktigt bra så där får jag faktiskt vara nöjd och skryta lite hehe. 

Visar mer bilder från kvällen senare. Nu ska Collin i säng nämligen 🙂 

Hörs snart <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *