MELODIFESTIVALEN

MIDDAG HOS NICKE  & LAILA 

Också var det dags igen för Melodifestivalen. Jag var så sjukt besviken på tidigare avsnitt att jag nästan tappat hoppet för i år. Jag tyckte (och tycker fortfarande) att programledarna rent ut sagt suger, de synkar liksom inte ens ihop, ingen spänning alls i programmet, skit fula kläder, dåliga mellan nummer, ingen humor och relativt dåliga bidra hittiils. MEN så kom Sveriges favorit Björn Gustavsson tillbaka och smälte mitt hjärta än en gång!! Fan jag skrattade! Min humor på pricken <3 Hoppas han är med i varje program för då kommer jag sitta klistrad framför tv.n! Varför är inte HAN programledare?!?!?! Skulle varit det ultimata! 

Lite chockad blev jag att inte Shirley Clamp ens gick vidare bland de topp 5. Jag menar det är ändå Shirley Clamp, en väldigt omtyckt artist i Sverige. Trodde hon hade mer trogna fans än så… Var lite besviken på Oscar Zias nummer men låten var helt ok. Kanske hade passat bättre för en tjej dock. Men det verkar ju som att alla tjejer där ute älskar honom ändå så hans fans är med honom. Det kommer nog gå bra för honom. 

Var väldigt positivt överasskad över Ace Wilder. En helt ny tjej i branschen och kommer in med en grym låt (som jag genast började nynna på, positivt tecken) och ett bra & roligt nummer. Går både hem hos barn, tonåringar och vuxna. Tror hon kommer gå långt, och att Sverige fått en ny artist som kommer toppa listorna på radion.

Så där fick ni höra mina åsikter om kvällens program. Kanske ska skriva vad tycker om varje program??


Godnatt <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *