BRUNO

RESTARANG BRUNO I TORSVIK CENTRUM 

Pasta al a Franco <3 

För ca 2 veckor sedan besöka jag och Benjamin nya italienska restaurangen på Lidingö. Den ligger i Torsviks Centrum om ni vill åka dit! Riktigt god mat måste jag säga. Det är min pappas kusin Aldo och hans son som står som kockar i köket, så många klassiska rätter som vi vuxit upp med finns nu på menyn. Speciellt min favoirt rätt när det kommer till pasta, Pasta al a Franco. Det är pasta med grädde, champinjoner och strimlade oxfilebitar <3 SÅÅ GOTT! Det är några restauranger som har den rätten, men aldrig hittat ett ställe som får till den som pappa och Oliver får. Men här smakade den faktiskt gott! Så äntligen ett ställa jag kan gå till och äta god italiensk mat när inte Oliver, Benjamin eller pappa är i närheten. 

Så ett hett tips om ni är på Lidingö eller i närheten. Torsvik ligger precis ibörjan av Lidingö så inte så långt att åka till om ni är i stan. Det är rimliga priser, god mat och mysig stämning 🙂 Kanske ett bra söndagstips?? 

Nu ska jag faktiskt ta en liten napp i sängen. Somnar alldeles för sent på nätterna. Idag somnade jag liksom 05.00 på morgonen och gjort nu senaste 3 veckorna! Riktiga sömnproblem!!! 

Hörs senare <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *