FINEST AWARDS 2014

Som jag skrivit förut så har jag detta år blivit nominerad till Årets Toppblogg på Finest. Känns helt sjukt!  Förra året var jag på plats för att dela ut pris och tog emot priset för ”Årets Kändisblogg” åt mamma som inte kunde närvara. Men detta är ska jag dit för att förhoppningsvis ta emot mitt egna pris! Nu ska vi ta hem det här!! Kommer fira STORT efter kan jag säga! Jag börjar ju jobba direkt efter på Cafe Opera. Men som tur är hålls ju Finest Awards på just Cafe Opera. Hur skönt som helst för mig haha. 

Men det är inte bara jag i familjen som fått äran att bli nominerad…

Nämligen den här glada pinglan är nominerad i år igen till samma kategori som förra året, ”Årets Kändisblogg”. Vet att hon också skulle bli så glad. Och med tanke på hur ofta hon bloggar, hur mycket ni får följa med på och hur rolig hon är i bloggen så tycker jag att hon LÄTT är värd att vinna igen. Man kan aldrig vinna för många gånger 😉 

Så vi vore SUPERGLADA om ni ville in och rösta på oss HÄR.

Mig klickar ni på under rubriken ”Årets Toppblogg på Finest” och

 mama på ”Årets Kändisblogg”. 

Man kan rösta hur många gånger man vill. Så ju fler desto bättre haha! Ett stort party efter om vi båda vinner 🙂 Så in nu och RÖSTA RÖSTA RÖSTA <3 

Puss&Kram 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *