HEALTHY DINNER

PASTA BOLOGNESE WITHOUT THE PASTA 

Just nu. Tittar på Pretty Little Liars (suprise suprise) 

God kväll!!

Jag sitter nu framför datorn och bara öser på med Pretty Little Liars. Kan INTE sluta kolla! Jag absolut måste veta vem A är!! Och för er som redan vet (jag är nämligen på tredje säsongen bara) DONT TELL!!

Eftersom mamma jobbar helger hela dagarna och kvällarna och Benjamin har flickvän som han ofta äter ute med, så blir det oftast jag själv här hemma vid köksbordet som äter middag. Men jag har inga problem med att vara själv. Tycker faktiskt det är skönt. Plus att då kan jag laga nyttig middag till mig själv. 

Så idag blev det köttfärssås med sallad istället för pasta. Och jag saknade faktiskt inte pastan alls! Sallad till var typ exakt lika gott faktiskt. Så ett grymt tips om ni vill vara lite nyttigare. 

Om ni har några andra tips på goda enkla maträtter som jag kan laga till mig själv får ni mer än gärna skriva dem i kommentarsfältet 🙂 

Ha en trevlig fortsatt kväll & sov gott <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *