ACESSORIES

Jag har blivit lite besatt av stora halsband på senaste tiden. Tycker det gör en outfit såå mycket roligare och kan göra vilken enkel vardagsoutfit till en festoutfit på 2 sekunder. 

Och jag tycker faktiskt att H&M har väldigt fina smycken, speciellt utbudet på just stora halsband. Och eftersom jag inte är så Jätte förtjust i smycken och kanske inte skulle lägga stora summor pengar på det tycker jag H&M är det ultimata! 

Så snart när lönen kommer blir det nog en tripp dit och samla på mig lite nya godbitar 🙂 

Just nu sitter jag och mamma hemma bara. Mamma kollar Sveriges Mästerkock på datorn och jag sitter och bloggar med världens smärta i rygg och nacke! Vet inte om jag ska ta ett bad eller ta en promenad för att minska smärtan… TIPS??


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *