BLANDAD MIDDAG HOS SIRI

STOCKHOLM BY NIGHT <3

THREE FAVOURITES IN ONE DINNER

I förrgår åkte jag in till stan för ett möte. Efter mötet var jag inte riktigt sugen på att åka hem så jag drog till Siri. Vi tog en låång promenad runt stan och runt fina Skeppsholmen. Herregud vad Stockholm är vackert alltså! Vi köpte två koppar te från Baresso och gick i ca 2 timmar och snackade om allt mellan himmel och jord. Kvällspromenader är väldigt underskattat måste jag säga! 

Men iallafall. Vi var så jäkla hungriga när vi kom hem att vi inte kunde bestämma oss för vad vi skulle laga. Så vi drog ihop 3 favoriter att äta. Pasta med tomatsås, Siris grymma lax och avokoda & fetaost röra med knäckebröd. Såååå jäkla gott!! Såhär borde man göra oftare. Samla alla tjejer på middag. Alla tar med sig lite olika saker så lagar man en liten buffé av allt och har en mysig middag tillsammans 🙂 

Hörs snart 🙂 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *