DOG STORE

Stockholms enda hundmodevaruhus ChicDog 

Med hundratals olika små söta klädeseplagg till hunden, smaskigt godis, roliga leksaker, snygga & praktiska hundväskor, finaste hundsängarna, alla möjliga olika koppel och band…. listan är lång. 

Men alltså <3 Små morgonrockar för lilla vovven!! Hur gulligt!! 

En trappa ner hittar du alla sängar. Alla möjliga storlekar för både hundar och katter, stora som små. 

Drömmen helt enkelt för en hund/katt ägare.

De har tillochmed ett hunddagis i butiken. Och ut springades kom den SÖTASTE HUNDEN jag någonsin sett i verkligheten och på bild!! Det visade sig vara ägaren till butikens hund ( som är väldigt trevlig kvinna btw). Hela jag smälte och jag ville bara krypa ner i en säng och mysa med lilla vovven i veckor! Att en hund kan vara så söt alltså!! 

(Jag visste inte om hon ville visa hunden på internet så därför visar jag ingen tydlig bild på hennes hund.) 

Så Marqy fick gå hem med lite nya tröjor, nytt godis som han Älskar med stort Ä och nya halsband.

 Vi köpte ett speciellt halsband som ska vara bra för att lära hunden att sluta skälla. Vi har nämligen haft lite problem med att Marqy skäller väldigt mycket när det plingar på dörren, när nya människor kommer hem till oss och folk på gatan. Inte så uppskattande… Men då visade dem oss ett halsband som man sätter på hunden och när han skäller så utlöser antingen ett ljud eller en vibration (man kan välja själv på intställningarna på halsbandet. Vi har haft det på honom nu i 1 dag. Och det har reda hjälpt. Så om ni har samma problem skulle jag Definitivt springa och köpa det NU! 

Jag vill bara påpeka att vi inte är såna hundägare som gillar att ”klä ut” Marqy. Vi är noga med att köpa kläder som är enkla men framförallt sköna för Marqy. Och hemma klär vi av honom så han får springa runt ”fri”. Det är endast för att värma honom eftersom han är en liten hund som vi köper dessa tröjor och jackor. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *