BATH TIME

TIME FOR SOME RELAXING HOME SPA 

 

Tjena boys and girls! 

Jag har precis kommit ur från badkaret efter att ha badat nu i typ 1 h & 30 min!! Jag kan inte bada snabbt. Det är bara för skönt! Jag brukar variera mellan att kolla på film/serier eller lyssna på lugnande spa musik (går att ladda ner på spotify). Denna gång blev det många tända ljus, varmt vatten, en ansiktsmask och nyaste avsnittet av #RickKids. Den följer några av de rikaste ungdomarna i Beverly Hills. Man får säga vad man vill om sådana serier, men jag bara Älskar dem! Då får jag drömma bort lite och hamna i lala land ett tag. Slipper jag tänkte på mina egna bekymmer och drömmer mig bort i nån annans liv ett tag. En rolig serie om ni vill se ett gäng leva i extrem lyx av shopping, resor, fest, middagar, privat jet, stora yachter aa you name it… 

Ibland dock tänder jag ljus, släcker ner överallt och lyssnar på mina lugna spel lista och bara ligger där i timmar och låter tankarna flöda fritt. Skönt att stänga bort allt och bara fokusera på en själv. Det är också j*vligt skönt. 

Nu ska jag klä på mig myskläder och kanske hjälpa mamma med middagen. Det är ju Grammisgalan ikväll och de har hyrt hela Cafe Opera till efterfesten. Så tonight jobbar jag ikke. Utan det blir hemma med familjen och käka middag och titta på galan på tv. 

Men detta betyder då att Cafet har öppet imorn! Så om ni vill komma förbi är det bara att höra av er på min mail om ni vill stå på listan eller köra bord 🙂 Ingrosso.b@gmail.com. 

Hörs senare <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *