DINNER & GRAMMISGALAN

Det blev olika rätter för var och en för sig ikväll. Jag åt broccolisoppa, mamma åt fisk med grönsaker i folie som hon stekte i ungen och Theo fick falikorv med makaroner. 

Jag vet inte om det nåt fel på min mage men jag blir så jävla mätt och får magont i timmar efter jag har ätit nuförtiden. Spelar ingen roll om det är lite eller mycket jag äter, onyttigt eller nyttigt, krämigt eller fräscht, frukt eller kött. Jag får ont i magen av ALLT! Måste nog gå till doktorn och kolla upp det. För såhär pallar jag inte ha det

Efter middagen la mig i soffan (då med magont, ville egentligen bara spy bort känslan) och kollade på Grammisgalan 2014. Kanske inte det roligaste jag sett. Vad har hänt med Svensk tvproduktion?? Det som brukade vara så bra. Jag menar Eurovison Song Contest som i år gjordes av svensk produktion var HUR BRA SOM HELST. Men allt därefter har varit förlåt mitt uttryck, men pissdåligt. Tyckte Idol produktionen var Sämst, pallade inte ens kolla igenom ett helt program för det var så tråkigt, Melodifestivalen i år är Inte bra och nu grammisgalan som var väldigt seg tyckte jag. Aja vad vet jag. Man kanske inte kan göra mer än såhär??

Men jag tyckte iallafall Kim skulle gått hem nåt pris iallafall!! Han som är sååååå bra <3 Men älskade Gina och hennes ombyten iallfall. Något för ögat att titta på. Alltid ett stort plus! 

Men nog klagomål nu. Nu ska jag ta en promenad innan jag går och läggar mig. Puss på er fina ni så syns vi imorn <3 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *