LITTLE ME

Tbt with little me…

Goddag kära vänner!

Tänkte passa på idag att visa lite gamla bilder när det ändå är tbt dag idag (throwbackthursday). Ibland önskar jag verkligen att jag kunde bli sådär liten igen! När allt bara flöt på, inga bekymmer och inget bråk. Det enda man gjorde om dagarna var att äta och leka med sina vänner! Jag har faktiskt väldigt goda minnen från min unga barndom. Många av mammas vänner hade barn i min ålder och vi sågs ofta och lekte tillsammans. Speciellt jag och Lucas som ni ser på bilderna. Det är Sussanes son. Vi var bästa kompisar i fleera år!! Vi gick på samma dagis, lekte alltid med varandra, sov alltid över och höll alltid hand haha. 

Nu tänkte jag ta en promenad och lyssna på lite olika podcaster 🙂 

Hörs senare med ännu mer tbt moments på bloggen 🙂 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *