My old house Part 1

<3

Jag absolut ÄLSKADE den här våningen så mycket! Så stora och öppna ytor och mysig inredning! Perfekt våning för stora sällskap som alla våra födelsedagskalas, stora middagar och fest. Näää fyyy vill verkligen flytta tillbaka! VARFÖR FLYTTADE VI!! 

Det här huset var liksom perfekt för oss. Stort hus med stora ytor, alla fick sin space liksom. Sen en relativt ”liten” trädgård. Ingen av oss är bra på att hålla ordning på en trädgård så det här var bästa storleken för oss. Det fanns plats för ute uteplats med möbler där vi kunde äta, hänga och sola. Det fanns även plats för studsmatta och lite fotbollshäng. Kanske inte så litet då men med tanke på storleken på huset var trädgården ganska liten. Men jag tyckte den var perfekt! Alla härliga sommardagar vi hängde där <3 Vänner och familj kom och gick hela tiden. Det fälls faktiskt lite tårar här bakom dataskärmen när jag kollar på dessa bilder… 

Vill inte låta bortskämd! Men jag trivdes så himla bra i det huset! Jag absolut älskade det! Exakt min stil, så praktiskt och stort!! En dag ska jag köpa tillbaka det!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *