BENJAMIN I LETS DANCE 2014

Fina Ben <3 

Som många av er kanske redan vet så ska Benjamin vara med i Let´s Dance 2014 i år!!! Det har redan stått lite överallt som tex Aftonbladet! Men iallafall, HUR KUL?!?! Dem verkar inte få nog av våran familj i det programmet haha. Han har tackat nej i månader men efter att jag och några andra övertalade honom ett bra tag valde han tillslut att tacka ja. Han kommer äga! Han kan ju redan dansa och gör det som en gud så det här kommer han förhoppningsvis ta hem! Och med hans charm och hans sköna humor kommer han nog vinna många hjärtan i tvsofforna! Så nu får ni allt sitta fastklistrade framför tvn varje fredag framöver och rösta på Benjamin!!! Han har fått den bästa möjliga danspartnern också, Sigrid! Hon som förra året vann med han fotbollskillen (förlåt kommer inte ihåg vad han heter. 

Redan nästa vecka drar det igång och jag och Linnea (benjamins flickvän) kommer sitta i publiken och heja! Han har fått mycket kortare tid på sig än alla andra då han tackade ja ganska sent förra veckan. Så 2 veckor kommer han få träna medans de andra har tränat i ca 2 månader. Men han klarar det, koreografi lär han sig lätt denna kille! 

Men det ska iallafall bli så kul att titta på honom och jag kommer hjälpa honom här hemma som jag gjorde med mamma 🙂

Han har varit lite rädd för att hans kompisar ska tycka att han är töntig men jag har sagt åt honom att det är endast avundsjuka! De skulle inte tackat nej om de fick möjligheten kan jag säga… 


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *